Idag har varit en händelserik dag!

Hade som uppdrag att guide okänt antal utländska gäster med okänd engelskakunskap runt Östra Grevie Folkhögskola. Detta fick jag slutgiltigt besked om igår kväll strax efter klockan 8.. Det blev lite pirrigt.
Men allt gick bra, gästerna var lärare från sex olika länder, däribland Frankrike, Turkiet och Polen. Plus några av deras svenska värdar och min rektor!
En helt klart nyttig erfarenhet med ett schema jag inte hade full kontroll över då oväntade saker hela tiden dök upp…

Efter detta blev  det lunch och jag fick beställning på ett stycke raggsockor. (Vill du ha får du gärna göra detsamma) Priset blir självkostnadspris + symbolisk summa. (detsamma om du vill ha ett par)

Eftermiddagen spenderades med starten på projektplanering och lektionsplaneringar för jag ska bli Lärare!! (eller föreläsare/stand in när Birgitta opereras)
Ska tillsammans med en av de andra lärarna på programmet (Björn) ta hand om en projektvecka. Kommer blir vansinnigt roligt och lärorikt. Dessutom ska hela händelsen in i mitt slutbetyg på något sätt + jag får arvode av något slag 😀

Men nu är det afton och jag ska sätta mig och sticka, spela TV-spel och läsa i min nyanlända bok: Från Holmes till Sherlock av Mattias Boström som jag längtat efter väldigt länge!