Detta är som allt annat. i början skriver man massor (iaf jag) sen blir det lite mer sällan tills det kanske slutar helt.. tänkte försöka förhindra det där sista!

Men jag har en del att göra och har inte riktigt haft tid att tänka på bloggen på ett tag… Men vill skriva lite iaf!

 

Nästa vecka ska jag vara lärare/föreläsare eller vad man ska kalla det för den “nya” turismklassen. Ska bli väldigt kul, spännande och läskigt! Är faktiskt riktigt skraj för allt som kan gå fel… Men får hoppas på det bästa och har två vansinnigt bra lärare som hjälper till och stöttar i alla delar!

Sen har jag en arbetsaudition på tisdag, till den tänkte jag ha min nya fina gröna klänning och knästrumporna jag håller på att sticka.. har inte ens en halv fot kvar nu.. så jag stressar på med den samtidigt som jag ska göra skolarbete och föreläsningsförberedelser.. Vem sa att man ska ägna all tid åt en sak??

För att göra saken än lite värre så släpptes The Hobbit – Decolation of Smaug extended edition på dvd för en vecka sen så har velat titta på det också! Det har tagit ett tag men får ta det i bitar.. ÄLSKAR verkligen det faktum att alla som medverkar i dessa filmer på något sätt är så frikostiga och visar upp sin skicklighet för oss mindre tursamma som inte bor på andra sidan jordklotet.. Har bland annat fått lära mig hur man får vatten att se verkligt ut, att en 9 årig flicka faktiskt kan låta som en drake och att Mikael Persbrandt inte vet att Mouse är singularis av mus 🙂 (den var nästan roligast)

Sen har jag haft en beställning på raggsockor också, ett par iaf.. eftersom jag älskar att sticka så blev de klara i ett nafs (för ett tag sen men fick de fotograferade i förrgår och idag hamnade de hos sin nya ägare. och här kommer de på bild:

DSC_6726

Ska bli väldigt kul när mina knästrumpor är färdiga och jag kan visa upp dem för jag är massor med stolt över dem!

Men nu tillbaka till arbetet!