Skolan idag har till stor del bestått av tyska tester för att se hur mycket jag kommer ihåg, hur mycket jag har glömt och hur många hjärnsläpp jag kan få på en dag. (det visade sig bli många)

Ska fokusera på prepositioner som styr dativ/ackusativ, ordföljd (vilket jag själv tycker jag kan ganska bra) uttal (extra bra när jag ska hjälpa till i klassen) För att sedan börja översätta texter och skriva egna texter.

Sen blev det lite bråttom för att ta mig till stickcafét och få klart mitt projekt som gick åt fandrevall förra veckan. Fick jättemycket hjälp av en av de andra som fixade upp mina tåtar och hittade alla maskor. Sedan fick jag hjälp att få ihop det på rätt sätt för att kunna färdigställa projektet slutgiltigt och det blev jättefint! Nu är det enda som är kvar att fästa trådarna och lägga in i skåpet tills de ska till sin nya ägare 🙂

Sen har jag köpt garn och rundsticka till mitt nya projekt (bild kommer senare) ska för första gången sticka efter diagram och med rundsticka, men hittills känns det bra efter att ha lagt upp 171 maskor och stickat 2 varv på arbetet. Tror jag kommer älska detta projekt väldigt mycket!